Ervaringen

Wat zeggen anderen over mij?

Ik leer graag van je nuchtere kijk op dingen en hoe je “aan pakt” Je rust & complimenten vind ik fijn en een kwaliteit” – Collega

‘ Je vermogen je aan te passen aan je gesprekspartners, hen mee te nemen in het proces dat jullie lopen, bruikbare informatie te delen en je tempo aan te passen indien nodig. Je kennis die je graag deelt. Je zet je tanden in zaken die je belangrijk vindt, en gaat er dan voor om (in ieder geval deels) te bereiken wat je wilt. Je doet dit op een nette manier, maar kan ook duidelijk aangeven waar je het mee eens/oneens bent’. – Wijkteam.

‘In het nieuwsgierig uitvragen/bevragen zonder oordeel, je kunt op meerdere niveau’s meepraten. Je blijft correct en kan kijken naar een situatie waarbij jij je zelf of de organisatie ook kritisch onder de loep kan nemen en hier dan ook de vragen over durft te stellen’. -Wijkteam.

‘Je bent helder, rustig en duidelijk in je communicatie. Je checkt of de ander begrijpt wat je bedoelt en doet een stapje terug als dat nodig is. Je communiceert daarnaast op een positieve manier, door vooral te denken in oplossingen en gebruik te maken complimenten’. – Wijkteam.

‘Amanda is een fijne, hardwerkende professional. Amanda heeft veel kennis in huis, die ze in kan zetten. Amanda kan en vindt het leuk om onderdelen binnen teams met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat er een betere samenwerking ontstaat. Ook vind ik het fijn dat je altijd informatie die je krijgt checkt bij de ander, zonder te oordelen. – Wijkteam.

‘Amanda is in alle opzichten een aanwinst voor de organisatie of opdracht omdat zij, als zij ergens gemotiveerd voor is of ergens passie voor heeft, zij zich volledig zal inzetten, met enthousiasme, directheid en een nuchtere blik. Ze heeft veel kennis, kan in een vergadering of presentatie een heldere uiteenzetting geven, en ze blijft zich ontwikkelen waarbij ze open staat voor feedback. Tegelijkertijd is zij de verbindende factor tussen zowel collega’s, cliënten, als organisaties. Ze weet van aanpakken, werkt oplossingsgericht en is daarnaast een gezellige collega met een groot hart voor de mensen om haar heen.’ Wijkteam.

‘Je bent empathisch, het heeft een relaxte en ontspannen sfeer, ongedwongen. Deze plek heb je gecreëerd, samen met de andere supervisant. De creatieve stukken tijdens de bijeenkomsten waren erg leuk. Er was genoeg ruimte om na te denken over mijzelf en stil te staan. Ik voelde ruimte, je gaf iedereen veel aandacht. De creatieve werkwijze paste bij mij. Ik vind het prettig dat je overal het positieve uit een verhaal van iemand haal, positief bekrachtigen. Door de dingen je vraagt of teruggeeft gaat een ander zich lekker voelen. Il vond het mooi dat je zelf kwetsbaar durfde te zijn. Ik vond het fijn dat als één zijn verhaal deed je vroeg aan de ander of die dit ook had ervaren. Hierdoor kreeg iedereen het gevoel voor ruimte en aandacht’. Supervisant.

‘De klik met Amanda is er. Het gaat allemaal op een natuurlijk manier en er worden geen geforceerde verdiepingsvragen gesteld. Het werken met verschillende middelen is prettig, om wat je zegt ook visueel en echt te maken’. – Supervisant.

“Ik ben Amanda ontzettend dankbaar dat ze mij heeft begeleid naar deze nieuwe versie van mezelf. Ik ben beter in balans en ik ben ook trots op hoe ik situaties nu aanpak” -Supervisant.

  • Deelnemers training werken met werkdruk

%d bloggers liken dit: