Wie ben ik?

Professionele en persoonlijke identiteit.

Allemaal hebben we verschillende manieren om onszelf te omschrijven. Ik zal proberen mijzelf hieronder aan u voor te stellen:

Creatief, innovatief, verbindend, verruimend, duidelijk, transparant, passievol, optimistisch.

Als professional ben ik al ruimte tijd werkzaam in de jeugdhulpverlening. Op mijn 15e ben ik begonnen als ambulant begeleider binnen een gezin. Vervolgens behandeling geboden aan jeugdige binnen een residentiële voorziening. Momenteel ben ik naast VERBINDING nog werkzaam als Jeugdprofessional/Projectleider bij een Sociaal Wijkteam, vanaf 2015.

De afgelopen jaren heb ik mij mogen richten op het ondersteunen van professionals, het verbeteren van werkprocessen en het verbeteren van de verbinding met samenwerkingspartners.

Met elkaar en voor elkaar, is mijn passie.

Als professional vind ik het belangrijk om mijn expertise te waarborgen vandaar dat ik ben aangesloten bij de kwaliteitsregisters LVSC & SKJ.

De ‘grijze’ gebieden die aanwezig zijn bij ons als professional maken mij nieuwsgierig. Ik vind het een uitdaging om de ‘grijze’ gebieden te onderzoeken en te investeren in de rijkdom die ‘grijze’ gebieden ons opleveren.

Wat doe ik?

Vooruit kijken kan alleen door af en toe stil te staan.

Als professional ben ik deskundig in het bieden van intervisie en supervisie, aan groepen en individu’s. Reflecteren op je eigen handelen met als doel het veranderen en verstevigen van je professionele identiteit.

Als supervisor ben ik nieuwsgierig. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik anderen uitdaag om vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken. Daarnaast ben ik een optimist en vind het een uitdaging om te onderzoeken hoe het ervaren van een probleem belicht kan worden vanuit het ‘goede willen doen’. De persoonlijke- en professionele identiteit staan centraal.

Naast deze werkzaamheden volg ik de opleiding tot Begeleidingskundige. Na het behalen van deze opleiding ben ik geregistreerd bij LVSC als supervisor, teamcoach en organisatieadviseur.

Stuur een email om kennis te maken met elkaar: amanda.vanschijndel@hotmail.com

%d bloggers liken dit: